For oss er kvalitet
og bærekraft helt konge

Kongereker, det folk flest her i Norge kaller “scampi”, har i dag et dårlig rykte. Det er fullt fortjent.

Produksjonen foregår primært i mangroveskogene i Asia og Afrika, hvor
forsøpling og ødelegging av jordsmonn er fotavtrykket næringen setter. Grumsete
vann, grumsete prosesser og grumsete forretningsmodeller. Legg til solide doser
antibiotika, og bildet blir enda dystrere.

HAPPY PRAWNS er kjerringa mot havstrømmen. Våre fyrtårn er kvalitet, integritet, bærekraft. Vårt vann er rent, ikke grumsete. Vår produksjonsprosess er human og miljøvennlig. Våre kongereker er kortreiste, sporbare, fulle av sunnhet og smak. De håndmates og stortrives i landbaserte tanker fulle av rent, norsk havvann oppvarmet til 24-30 grader.

Magnar Hansen, Gründer og produksjonsansvarlig i Happy Prawns

Miljøsikre løsninger

Revolusjonerende forskning har gitt oss både bærekraftig fôr og miljøsikre løsninger. Ingen kjemikalier verken i vann eller mat. Ingen mikroplast eller annet rusk, vi filtrerer både mekanisk og med uv-stråling. Tankene har en unik design som eliminerer all spredningsfare i tilfelle sykdom. Vi forurenser rett og slett ikke. No shit!

Målet vårt er for øvrig ikke flest mulig kilo per kubikkmeter. Og ja, sånt koster. Men det smaker enda mer – i både munnen og samvittigheten.

Sverdrups gate 21 - 4 etg.
4007 Stavanger
+47 934 88 410
post@happyprawns.no