Glade kongereker er konstant i utvikling!

Magnar Hansen spiller trommer, han kan masse om både akvarier og saltvannsutstyr og har vært stolt eier av både slanger og skilpadder. I tillegg er han idémakeren, gründeren, bak HAPPY PRAWNS. 

– Du har en idé, snakker med noen som snakker med noen, og plutselig går det opp for deg at dette faktisk kan bli virkelighet. Det SKAL bli virkelighet!

Vi samler på venner og folk som kan bidra til å bygge videre på vår idé. Mennesker som vet at det ikke bare er fullt mulig, men til og med nødvendig, å kombinere kvalitet, bærekraft og kreativitet for at en satsing skal lønne seg. Markedet vårt på sikt er hele verden – det vil si enormt og umettelig.  

Lovende resultater

I mer enn åtte måneder har vi kjørt en pilot på produksjon av ferske kongereker – innendørs i en 12 000 liters tank fylt med ekte norsk sjøvann. Resultatene så langt er svært lovende.

Planene våre videre er å sette opp et kjerneanlegg, en komplett produksjonslinje med hele 25 tanker. Målet er å produsere  15 tonn innen 2021. Vi er i pilotfasen og jobber oss med stødig kurs frem mot markedet. Vi har bygd plattformen og er klar for det kommersielle eventyret. Lokale og nasjonale samarbeidspartnere begynner å komme på plass.

Har du lyst på mere info eller tror du kan bidra på vår ferd. Ta kontakt med oss for mer info! Kontakt daglig leder Magnar Hansen på +47 466 55 759 eller på magnar@happyprawns.no.

Skagen 40
4006 Stavanger
+47 934 88 410
post@happyprawns.no