Glade kongereker er konstant i utvikling!

Magnar Hansen spiller trommer, han kan masse om både akvarier og saltvannsutstyr og har vært stolt eier av både slanger og skilpadder. I tillegg er han idémakeren, gründeren, bak HAPPY PRAWNS. 

– Du har en idé, snakker med noen som snakker med noen, og plutselig går det opp for deg at dette faktisk kan bli virkelighet. Det SKAL bli virkelighet!

Vi samler på venner og folk som kan bidra til å bygge videre på vår idé. Mennesker som vet at det ikke bare er fullt mulig, men til og med nødvendig, å kombinere kvalitet, bærekraft og kreativitet for at en satsing skal lønne seg. Markedet vårt på sikt er hele verden – det vil si enormt og umettelig.  

Lovende resultater

I mer enn åtte måneder har vi kjørt en pilot på produksjon av ferske kongereker – innendørs i en 12 000 liters tank fylt med ekte norsk sjøvann. Resultatene så langt er svært lovende.

Planene våre videre er å sette opp et forskningsanlegg på en komplett produksjonslinje på hele 80 tanker. Målet er å produsere rundt 100 tonn innen 2019. Vi er i pilotfasen og jobber oss med stødig kurs frem mot markedet.
Vi har bygd plattformen og er klar for det kommersielle eventyret.
Lokale og nasjonale samarbeidspartnere begynner å faller på plass. 

Har du lyst på mere info eller tror du kan bidra på vår ferd. Ta kontakt med oss for mer info! Kontakt daglig leder Magnar Hansen på +47 466 55 759 eller på magnar@happyprawns.no.

Vil du vite mer?

Se på disse nettsidene som en appetittvekker. Er du virkelig sulten på info om HAPPY PRAWNS, står vi klare som stivpyntede hovmestre til å komme deg i møte. Alt du trenger å gjøre, er å sende oss e-postadressen din via linken under, så vil du motta nyhetsbrev en gang i måneden. Velkommen!

Takk! Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.
Oops! Noe gikk galt. Vennligst sjekk om e-posten er skrevet riktig.
Sverdrups gate 21 - 4 etg.
4007 Stavanger
+47 934 88 410
post@happyprawns.no